Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!

Segítség álláshirdetőknek

Gyakori kérdések

Regisztráció, bejelentkezés

Hogyan regisztrálhatok?
A regisztráció oldalon adja meg a megfelelő adatokat, majd kattintson az oldal alján található "REGISZTRÁLOK" gombra. Ezután rendszerünk egy e-mailt küld az Ön által megadott e-mail címre, benne egy aktiváló linkkel. Aktiváláshoz erre az aktiváló linkre kell kattintani, ha ez megtörtént, már be is léphet.
Milyen jelszót válasszak?
Jelszónak célszerű minél nehezebben kitalálhatónak lennie. Legalább 5 karakterből álljon és akkor biztonságos, ha tartalmaz kis-és nagybetűt, valamint számot is. Később bármikor megváltoztatható.
Elfelejtettem a jelszavam. Mi a teendő?
Semmi gond! Használja az Új jelszó kérése funkciót, ahol csak meg kell adnia a regisztrált e-mail címedet és rendszerünk új jelszót küld. Ezt belépés után természetesen megváltoztatható (sőt, biztonsági okokból - pl. egy illetékteen személy elolvassa az e-mailt, amiben új jelszót küldtünk - ajánlott is megváltoztatni).
Miért nem tudják elküldeni az eredetileg választott jelszavamat?
Biztonsági okokból rendszerünk nem tárolja el a jelszavakat, csak azoknak egy titkosított változatát, amit mi sem tudunk visszaolvasni. Emiatt csak új jelszót állíthatunk be, a régit csakis Ön tudta.
Regisztráltam, de nem kaptam meg az ígért e-mailt, benne az aktiváló linkkel. Mi a teendő?
Lehetséges, hogy a levél valahol elakadt útközben, például egy túl szigorúra állított spamszűrőn fennakadt. Semmi baj! Az aktiváló linket itt újraküldheti. Ha többszöri próbálkozás után sem kapja meg, lehetséges, hogy elírta regisztrációkor az e-mail címet, ez esetben vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.

Álláshirdetések feladása

Hogyan adhatom fel álláshirdetésem?
Ügyfélkapunkon belépve az Álláshirdetés feladása menüben online is feladhatja álláshirdetését. Adja meg az álláskategóriát, munkavégzési helye(ke)t, majd írja be az álláshirdetés szövegét. Szöveges kiemelésekhez használhat különböző betűméreteket, színeket, háttérszíneket is. A hirdetés szerkesztésénél használhat felsorolásokat: Feladatok, Elvárások - Szakmai elvárások, Előnyt jelent, Amit nyújtunk, Jelenezési idő, Kezdés, Munkaidő, Fizetés, Jelentkezés módja stb.
Mire ügyeljek álláshirdetés feladásakor?
Minél több álláskategóriát bejelöl, annál könnyebben találják meg hirdetését az álláskeresők. Automatikus jelentkezések engedélyezésével megtöbbszörözheti az álláshirdetésre jelentkezők számát.
Hogyan adhatom fel anonim módon álláshirdetésem?
Álláshirdetés feladásakor jelölje be az "Anonim hirdetés" funkciót, így a keresési listákban és az álláshirdetésben sem fog megjelenni a cégnév - hacsak Ön külön bele nem írta a hirdetés szövegébe.
Milyen képeket tölthetek fel álláshirdetésemhez?
Önnek lehetősége van egy kisméretű céges logót és egy nagyméretű fejlécképet is feltölteni álláshirdetéséhez. A kisméretű logó az álláskeresési listákban a pozíció neve mellett jelenik meg, a nagyméretű fejléckép pedig az álláshirdetés tetején.
Hogyan tölthetek fel képeket az álláshirdetésemhez?
A Feladott álláshirdetések menüben található "szerkesztés" gombra kattintva módosíthatja az álláshirdetés adatait és egyúttal képeket is tölthet fel az adott álláshirdetéshez. A képek feltöltését az űrlap alján találja.
Hol tekinthetem meg a korábban feladott álláshirdetéseimet?
A Feladott álláshirdetések menüben megtalálható az összes korábban feladott álláshirdetése.
Feladás után is tudom szerkeszteni az álláshirdetés szövegét?
A Feladott álláshirdetések menüben található "szerkesztés" gombra kattintva módosíthatja az álláshirdetés szövegét a hirdetés megjelenése után is. Természetesen a kapcsolódó képeket is feltöltheti, módosíthatja menet közben.
Hogyan tudom újraindítani lejárt álláshirdetéseimet?
A Feladott álláshirdetések menüben található "újraindítás" gombra kattintva újra feladhatja a lejárt álláshirdetését.
Mikor jelenik meg a feladott álláshirdetés az oldalon?
Az álláshirdetést feladáskor Önnek jóvá kell hagynia (a Feladott álláshirdetések menüben ezt megtehei). Figyelem! A szolgáltatást csak befizetés után aktiváljuk, amiről e-mailben értesítést küldünk!

Hogyan érhetek el még több álláskeresőt?

Miért érdemes még több álláskategóriát is bejelölni?
Hirdetésfeladáskor minél több hirdetéskategóriát bejelöl, annál nagyobb az esélye, hogy álláshirdetését megtalálják rendszerünkben a potenciális jelentkezők.
Mik azok az automatikus jelentkezések?
Az Állás24 regisztrált álláskeresői automatikus jelentkezéseket állíthatnak be különböző álláskategóriákra. Ilyenkor a rendszer a megadott kategóriákban meghirdetett állásajánlatokra automatikusan elküldi a jelentkezésüket - amennyiben a hirdető engedélyezte adott álláshirdetésnél az automatikus jelentkezéseket.
Miért érdemes engedélyezni az automatikus jelentkezéseket?
Az álláskeresők közt népszerű funkció az automatikus jelentkezések, az álláskeresők jelentős hányada nem tér vissza oldalunkra rendszeresen, hanem az utomatikus jelentkezésekre "bízza magát". Ha Ön engedélyezi álláshirdetéséhez az automatikus jelentkezéseket, sokkal több potenciális jelentkezőhöz eljut hirdetése.
Mi történik, ha letiltom az automatikus jelentkezéseket?
Lényegesen kevesebb álláskeresőhöz jut el álláshirdetése.
Hozzájuthatok a teljes álláskeresői adatbázishoz is?
Természetesen. Ügyfélszolgálatunkon is megrendelheti a teljes adatbázist, de Ügyfélkapunkon belépve online is feladhatja rendelését az Álláskeresők adatbázisa menüben. A szolgáltatást befizetés után aktiváljuk, amiről e-mailben értesítést küldünk!

A hirdetésemre jelentkezők

Hogyan jutnak el hozzám a jelentkezők?
Két úton is: egyrészt rendszerünk minden egyes jelentkezéskor e-mailes értesítést küld Önnek a jelentkező elérhetőségeivel és a letölthető önéletrajz linkjével. Emellett Ügyfélkapunkon belépve a Beérkezett önéletrajzok menüpontban álláshirdetésenkénti bontásban figyelemmel kísérheti a hirdetésre jelentkező álláskeresőket.
Hol találom az álláshirdetésemre jelentkezőket?
Ügyfélkapunkon belépve a Beérkezett önéletrajzok menüpontban álláshirdetésenkénti bontásban figyelemmel kísérheti a hirdetésre jelentkező álláskeresőket. Az egyes álláshirdetéseknél található "X önéletrajz +megnézem" gombra kattintva megtekintheti a jelentkezők listáját.
Le tudom tölteni a beérkezett önéletrajzokat?
Az egyes jelentkezőknél található "önéletrajz letöltése" gombra kattintva letöltheti az álláskereső önéletrajzát .pdf formátumban.
Hogyan tudom Excel táblázatként menteni az önéletrajzokat?
Minden egyes álláshirdetés mellett található egy "mentés Excel táblázatba" gomb, aminek segítségével az összes (erre a hirdetésre beérkezett jelentkező) adatait lementheti Microsoft Excel táblázatba. A táblázat a jelentkező fontosabb adatait és a letölthető önéletrajzok linkjét is tartalmazza.
Hogyan tudom csoportosan letölteni az önéletrajzokat?
Sok a beérkezett jelentkező és nem szeretné egyesével letölteni az önéletrajzokat? Erre is kínálunk megoldást! Az álláshirdetések mellett található "összes letöltése" gombra kattintva rendszerünk összecsomagolja az önéletrajzokat egyetlen tömörített .zip file-ba, amit Ön egyben letölthet.
Mik azok a mentett önéletrajzok?
Kedvenc önéletrajzait elhelyezheti a "mentett önéletrajzok" mappában, így nem kell őket később keresgélnie, itt egyszerűen megtalálja. Természetesen bármikor törölheti is az önéletrajzokat a mappából.
   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.02796