Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!

Álláshirdetés feladása INGYEN, regisztráció nélkül!

A hirdetésfeladás ingyenes és nem szükséges hozzá külön regisztráció. E-mail címére elküldjük jelszavát, amivel belépve módosíthatja hirdetését, letöltheti a jelentkezőket vagy újabb hirdetéseket adhat fel. Amennyiben a megadott e-mail címmel korábban már regisztrált nálunk, a feladott hirdetést hozzákapcsoljuk regisztrációjához.

Kérjük, amennyiben állást keres, ne itt hirdessen, hanem nézzen körül az álláshirdetések közt.

* Kötelezően kitöltendő mező
Alapadatok
Website:
A meghirdetett pozíció*:
Megjelenés dátuma*:
Kategória #1*:
Kategória #2:
Kategória #3:
Munkavégzés helye*:
A hirdetés
Hirdetés szövege*:
Nem tartalmazhat linket és email címet.TIPP: A hirdetés szerkesztésénél használhat felsorolásokat: Feladatok, Elvárások - Szakmai elvárások, Előnyt jelent, Amit nyújtunk, Jelenezési idő, Kezdés, Munkaidő, Fizetés, Jelentkezés módja....stb.
Kapcsolat
Cégnév*:
A hirdetésben megjelenő cégnév.
E-mail*:
A megadott e-mail címre elküldjük Önnek jelszavát, amiek segítségével Ön később beléphet oldalunkra, letöltheti a jelntkezőket vagy újabb hirdetéseket adhat fel.
 
Anonim hirdetés esetén a hirdetésben nem jelenik meg a cégnév és e-mail.
Automatikus jelentkezések 
Ha ezt bekapcsolja, azoknak az álláskeresőknek az önéletrajza, akik az adott kategóriára automatikus jelentkezést állítottak be, automatikusan továbbítódnak az Ön által megadott e-mail címre.
 

Hirdetés kiemelése
A kiemelt hirdetések akár tízszer több álláskeresőhöz is eljuthatnak, mivel hetente a lista elejére kerülnek és a találati lista elején lévõ hirdetések nagyobb érdeklõdésre számíthatnak. Lehetőség van a folyamatosan frissen tartott, havonta több ezer álláskeresővel bővülő önéletrajz adatbázisunkra is előfizetni, így korlátlanul hozzáférhet a rendszerünkbe regisztrált összes álláskereső adataihoz.

Elolvastam, megértettem és elfogadom az Állás24 adatkezelési tájékoztatójában és a felhasználási feltételekben foglaltakat, és határozott hozzájárulásomat adom a Mediaworks Kiadó és Nyomda Kft.-nek az általam megadott személyes adataimnak az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerinti kezeléséhez, és hozzájárulok ahhoz, hogy az Állás24 hírlevelet küldjön számomra.*

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.02685