Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

LÉGIUTAS-KÍSÉRŐ Stewardess, Steward

Referenciaszám: A259450

A LÉGIUTAS-KÍSÉRŐ Stewardess, Steward álláshirdetés részletei:

Keresünk

Hivatalos bejelentéssel 3 éves garantált kezdő szerződéssel, utána folyamatos hosszabbodással az Európai Unió 24 országában, 85 városban végzendő munkára, melyben Budapest is benne van

LÉGIUTAS-KÍSÉRŐ Stewardess, Steward Munkára

SZAKMA IRÁNT ELHIVATOTTSÁGOT ÉRZŐ HÖLGYEKET, URAKATA jelentkezés feltételei

-Fiatalos, jó megjelenés piercing és tetoválás látható helyen nem lehet,de ha látható helyen már van, segítünk a levetetésben (kisebb tetoválás esetén injekciós módszerrel). Magasság korlát nincs, de el kell érni lábujj hegyen a 210 cm-t.155 cm-es magassággal garantáltan OK. Rendelkezni kell Uniós útlevéllel. Személyi igazolvány nem elegendő. Érettségi elég, (főiskola, egyetem,) de a hospitality - szektorban szerzett szakmunkás vizsga is elegendő (pincér,szakács,cukrász,nővér,repülőgép szerelő idegenvezető, fodrász, kozmetikus, műkörmös, OKJ managerek, kereskedők, tolmács, beteg ápoló, idegenvezető,vagy egyéb nem OKJ szakmunkások, stb). jelentkezési életkor 18 és 37 között a legjobb.
-Megértési szintű angol tudás már nagyon jó, de ha nincs fel tudjuk rá készíteni, akár online oktatás formában (Skype-on). Ha van az angolon kívül másik idegen nyelv tudása azt a munka végzés során tudja majd hasznosítani. NYELVVIZSGA NEM kell.
-A napi munka utasok fogadása a fedélzeten, azok kiszolgálása az utazás ideje alatt (Idegenforgalmi felvilágosítás, Turizmus, Utazás), a fedélzeten lévő adómentes termékek eladása az utasoknak. Kommunikáció - beszélni tudni kell az utasokkal, jó emberi kapcsolattartás, kreativitás, az utazás alatt előforduló problémák megoldása, lojalitás a munkaadó felé. Ezen munka nem igényel előzetes gyakorlatokat, hiszen erre a munkára, tevékenységre előzetesen képzik, felkészítik Önöket. Az első szezon próbaidő a betanulásra. Nem igényel előzetes képzettséget!!! De figyelem! Emberekkel kell foglalkoznia az utazás ideje alatt.
-Szolgálatkészség külföldi munkavégzésre (évente előfordulhat, hogy például Londonból áthelyezik Rómába, vagyis változtatható bázishelyen (városban), melyet saját kérelemre is változtatni lehet. (Vagyis ha valakinek nem tetszik Róma, kérheti áthelyezését Madridba vagy akár Budapestre).
-PÁLYAKEZDŐKNEK (most érettségizetteknek, FRISS DIPLOMÁVAL rendelkezőknek, passziválóknak, nyelvet tanulóknak) szakmába illő. Szakmunkásoknak NAGYON JÓ kezdési lehetőség. TAPASZTALAT- ÉS REFERENCIA-SZERZÉSI LEHETŐSÉG! És nem utolsó sorban kevés órával jó kereseti lehetőség

Előny

-A vendéglátás, turizmus, idegenforgalom,idegenvezetés,hoszteszkedés, kereskedelem, sütés, főzés, felszolgálás, eladó, búvárkodás, egészségügy,oktatás, pszichológia,HR, Pr. Szakmai elhivatottság a repülés terén.
-Figyelem fiúk ez nem csak női munka mint ahogy az köztudatban elterjedt bátran jelentkezzetek, hiszen az első légi utas kísérők hosszú időn keresztül csak fiuk voltak, és ha szeretnétek pilóták lenni .

Amit nyújtunk:

-Speciális szakmai Tréning - ez nagyon fontos, melyen megismertetjük önökkel, hogy mi is valójában a légi utas kísérő munka,., Melyet profi a szakmát ismerő gyakorlott instruktorok, volt légiutas kísérők tartanak. Ilyen tréningek HÉTVÉGEKEN vannak, amelyek hossza általában 4 hétvége. Lehetséges intenzíven is, egy személyre szabva, ez a gyengébb nyelvtudásúaknak + angol nyelven ingyenesen, alkalmazkodva a tanulók munka és szabad idejéhez. Távol lakóknak ONLINE (SKYPE-on) oktatás lehetséges. A tréningek mindig létszám függően indulnak. A tréning alatt mindenki nyugodtan dolgozhat. A sikeres tréningről Ön akkreditált fotóval ellátott bizonyítványt kap, mely igazolja az Ön felkészültségét a légiutas kísérő munkára történő jártasságáról. Ezt követi egy egynapos, a majd Önöket alkalmazó cég képviselője előtt egy komoly meghallgatás, hogy miért szeretne légiutas kísérő lenni. Ezen a meghallgatáson csak előzetes regisztráció után lehet megjelenni, mindent intézünk, Önnek csak elegánsan meg kell jelenni, 95%-ban Budapesten van. A sikeres felvételi nap után következik egy külföldön történő Gyakorlati képzés, Az odautazáshoz ingyenes repülőjegyet küldenek. Ennek a Gyakorlati képzésnek költsége van: (oktatás, szállás, étkezés) - ezen képzés költségét a majd Önöket alkalmazó, foglalkoztató cég opcionálisan megelőlegezi, melyet a munkába állítás második hónapja után kezdenek el levonni, a fizetésükből. 8 hónapon keresztül. A munka a sikeres képzés befejezése után 100%-osan garantált.
-Ez a képzés 5 héten keresztül tart, reggel 8-tól este 18-ig minden nap, majd záróvizsga. Ezen vizsga helyek az Unió különböző városaiban vannak, itt van szimulátoros repülőgép, amin gyakorolni fognak
-A 6. héten munkába-állítás - ez garantált. A munkába álláshoz, ha kéri, olcsó kamatozású KOMOLY PÉNZBELI SEGÍTSÉGET , több ezer euró munkába állási hitelfelvételi lehetőséget nyújtunk.
-Lehetőség karrierjének kiépítésére, később egy vállalkozásának beindítására.
-Lehetőség különböző helyek/kultúrák megismerésére, főiskolák, egyetemek letételére, nyelvek tanulására, világot látni külföldön letelepedni, családot alapítani, stb.
-Kiemelkedően jó kereseti lehetőség, ingyenes repülőjegyek a járatainkon.
-FIGYELEM! Munkaidő: CSAK HAVI 90 REPÜLT ÓRÁT LEHET DOLGOZNI. Évente 900 órát mely az jelenti hogy 10 hónap munka, 2 hónap pihenés, valamint jár 20 munkanap fizetett szabadság, melyet kivehet, vagy pénzben kifizetik havi bontásban, kívánságra. Vagyis évente 3 hónap szabad.
-Elegáns környezet.
-Speciális helyeken extra lakástámogatási hozzájárulás /külföldi munkavégzés során/ általában havi 350 euró. Ingyenes munkaruházat. Havi 90 repült órás munkarend: 12-13-szor kell bemenni dolgozni. Bemutatkozáskor mindent pontosan elmagyarázzuk.
-Bérezés: 8,50-27 euró/repült óra között - ez bázishely-függő, vagyis nem mindegy , hogy Frankfurtban vagy Madridban dolgozik . 9. hónap után mint kezdőnek 150 euróval emelkedik a fizetése amennyiben eléri a Nr 1 vagyis a senior pozicíót akkor + 500 euróval emelkedik a fizetése
-FIGYELEM! ÖN A REPÜLÉS ALATT FELSZOLGÁLÓI ÉS ELADÓI TEVÉKENYSÉGET FOG VÉGEZNI, EZEN munka után ÖN az alapfizetésén kívül extra jutalékot +borravalót kap. Így az elérhető fizetés az ön fedélzeten végzendő tevékenységétől függően emelkedik. Elérhető keresetet mint kezdőnek minimális nettó 1400-euro/hó/90 munka órára bemutatkozáskor korrektül elmagyarázzuk.
-Erről pontos tájékoztatást bemutatkozáskor adunk, elmagyarázzuk. Demonstrációs előadást tartunk a szakmáról, ezután dönthet arról, hogy szeretne-e légi utas kísérő lenni.

Tudnivalók:

-A SIKERES KÉPZÉS UTÁN a majd Önöket foglalkoztató cég VÁLLALJA, HOGY AKIK a képzésen megszerezték a szakszolgálati engedélyt, AZOKAT GARANTÁLTAN 3 ÉVIG FOGLALKOZTATJA, mely azután folyamatosan, automatikusan hosszabbodik (különböző járatszám alatt légi forgalomba regisztrált, társaságok által üzemeltetett Boeing 737-800-gépek fedélzetén lehet dolgozni). Figyelem! Nem kötelező 3 évig a cégnél maradni. A FOGLALKOZTATÁSI SZERZŐDÉST a hivatalos törvény szerint 1 - 4 hetes felmondással meg lehet szüntetni. A foglalkoztatási szerződés azt jelenti, hogy a cég a sikeres szakszolgálati engedély megszerzése után garantáltan munkába állítja foglalkoztatja Önt. Ez nem OKJ képzés, ez jobb, mert a képzés után nem kell munkát keresni, itt a munka adott, egy héten belül munkába kell állni.
-AKIK a 3 éves szerződésen belül már kezdéskor exkluzív ÉVES CÉGNÉL MARADÁST ÍRNAK ALÁ,hogy nem lépnek ki az első évben, AZOKAT KÜLÖN FIZETÉSI BÓNUSSZAL HONORÁLJA! (ami 1200-euró.)
-Mindenkit jelentkezés után felhívunk és invitáljuk személyes bemutatkozásra (garantáltan).Megérkezéskor kérjük elsőként olvassa el a kifüggesztett képzési akkreditációnkat, hitelességünket.

Nagyon fontos, hogy azok jelentkezését is várjuk, akik külföldön élnek, dolgoznak, rendelkeznek érvényes EU-s útlevéllel. Önéletrajz küldés után mi keressük önöket - ONLINE, skype-on történő bemutatkozás lehetséges.

Ne hezitálj !! Dolgozhatsz úgy, mintha a szakmád a hobbid volna.

Jelentkezz, ha az álmod a Stewardess vagy Steward munka. Személyes bemutatkozáskor mindent elmagyarázunk, melynek semmilyen előzetes díja, vagy elkötelezettsége nincsen. Önéletrajz küldés után telefonon mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

Bázishely mindig ahonnan indul,ahová visszaérkezik és lakni fog,

-Belgium - Brussels-Charleroi
-Germany - Bremen
-Germany - Düsseldorf- Weeze
-Germany - Frankfurt-Hahn
-Germany - Baden-Baden (Karlsruhe)
-Ireland - Cork
-Ireland - Dublin
-Ireland - Shannon
-Italy – Alghero
-Italy - Bari
-Italy – Bologna
-Italy - Brindisi
-Italy – Cagliari
-Italy - Milan-Bergamo
-Italy – Pescara
-Italy - Pisa - Florence
-Italy - Rome-Ciampino
-Italy – Trapini Sicily
-Lithuania - Kaunas
-Malta - Luga
-Norway - Osla Rygge
-Poland - Wroclaw
-Portugal - Faro
-Portugal - Porto
-Spain - Alicante
-Spain - El Prat-Barcelona
-Spain - Girona-Barcelona
-Spain - Gran Canaria
-Spain - Lanzarote
-Spain - Madrid
-Spain - Malaga
-Spain - Reus - Barcelona
-Spain - Seville
-Spain - Tenerife
-Spain - Valencia
-Sweeden - Stockholm-Skavsta
-UK - Birmingham
-UK - Bournemouth
-UK - Bristol
-UK - East Midlands
-UK - Edinburgh
-UK - Glasgow-Prestwick
-UK - Leeds - Bradford
-UK - Liverpool
-UK - London-Luton
-UK - London-Stansted
-UK - Manchester
-Hu- Budapest
-Ro- Bucarest
-Hr- ZadarÖsszesen 85 Uniós városban van lehetőség a munkára, a bázishelyeket személyes bemutatkozáskor tudatjuk

Ne felejtsd el, ez nem csak egy szakma.

Ez egy nagyon komoly hivatás és munka!!!

Az önéletrajz küldés magyarul is lehetséges!!! Küld önéletrajzodat a hr.infiniti1 @ gmail.com ra

Sikeres 2017-et kívánva várjuk jelentkezésüket.

Egyéb adatok: LÉGIUTAS-KÍSÉRŐ Stewardess, Steward

Az álláshirdető cég: Infinity HR Ltd.
A munkavégzés helye: országos
Álláskategória: Vendéglátás / Idegenforgalom
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 85

Jelentkezés az állásra: LÉGIUTAS-KÍSÉRŐ Stewardess, Steward

Jelentkezem!

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.25212