Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

Pénzügyi asszisztens

Pénzügyi asszisztens

Referenciaszám: A257873

A Pénzügyi asszisztens álláshirdetés részletei:

Pénzügyi asszisztens munkatársat keresünk!

14 éves múlttal és több mint 250 ügyféllel rendelkező, dinamikusan fejlődő cégünkbe pénzügyes munkatársakat keresünk, napi 6 vagy 8 órás munkára.

Szívesen csatlakoznál egy elkötelezett és sikeres csapathoz? Szereted a tisztaságot és az illatokat? Szereted a pörgős munkát? Szeretsz vidám emberekkel dolgozni? Csatlakozz hozzánk!

A te feladatod lesz a számlázás, a beérkező számláink kezelése, az utalások előkészítése, a kintlévőség behajtása és különböző kimutatások, statisztikák készítése.

Nagyon jó fizetést, vidám, összetartó csapatot, fejlődési lehetőségeket, stabil és biztos munkahelyet kapsz cserébe, amely a következő években is terjeszkedni fog.

Te vagy az ideális jelölt, ha középfokú végzettséged van, magabiztosan használod a számítógépet, precízen dolgozol, lelkiismeretes és vidám vagy valamint képes vagy megtalálni a hangot mindenféle emberrel.

Jó pont, ha szakirányú végzettséggel rendelkezel vagy dolgoztál már pénzügyi területen. Az is előny, ha tudsz angolul.Várjuk az önéletrajzodat az e-mail címünkön!

Egyéb adatok: Pénzügyi asszisztens

Az álláshirdető cég: SanOdor Kft.
A munkavégzés helye: Budapest
Álláskategória: Kereskedelem
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 153

Jelentkezés az állásra: Pénzügyi asszisztens

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.25536