Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

NEVELŐSZÜLŐ

Referenciaszám: A256046

A NEVELŐSZÜLŐ álláshirdetés részletei:

A Váci Egyházmegye Szamaritánus Szolgálat Intézményfenntartó Központ fenntartásában lévő Otthon Szociális Szolgáltató Nevelőszülői Hálózatában

NEVELŐSZÜLŐ

munkakör betöltésére jelentkezőket keres.A jogviszony időtartama: Határozatlan idejű jogviszony.Feltétele: Az a nagykorú, cselekvőképes, büntetlen előéletű, a külön jogszabályban meghatározott felkészítő tanfolyamon eredménnyel részt vett személy lehet nevelőszülő, aki személyisége és körülményei alapján alkalmas a nála elhelyezett gyermek kiegyensúlyozott fejlődésének biztosítására, és a családjába történő visszakerülésének támogatására.A munkakörbe tartozó lényeges feladatok:
A nevelőszülő saját háztartásában nyújt teljes körű ellátást a vér szerinti családjukat átmenetileg, vagy tartósan nélkülözni kényszerülő gyermekek, fiatal felnőttek számára.Munkabér és juttatások:
A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény, ill. az Otthon Szociális Szolgáltató belső szabályzataiban foglaltak alapján.Pályázati feltételek:

-8 általános, vagy annál magasabb iskolai végzettség.A pályázat részeként benyújtandó iratok, igazolások:
Fényképes szakmai önéletrajz, motivációs levél, végzettséget igazoló okiratok másolata.Jelentkezni, érdeklődni lehet az intézmény levelezési címén, email címén, vagy telefonszámán :

Otthon Szociális Szolgáltató 1182 Budapest, Ganz Ábrahám u. 34/a.

Email: otthon.szocialis.szolgaltato @ gmail.com

Tel.: 06-1-294-6420

Egyéb adatok: NEVELŐSZÜLŐ

Az álláshirdető cég: Otthon Szociális Szolgáltató
A munkavégzés helye: Pest megye
Álláskategória: Egészségügy / Gyógyszeripar
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 144

Jelentkezés az állásra: NEVELŐSZÜLŐ

Jelentkezem!

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.25898