Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

Területi képviselő

Referenciaszám: A255242

A Területi képviselő álláshirdetés részletei:

Keressük Móni kollégáját! *
Ha nem a szokásosra vágysz- gyere hozzánk dolgozni!*
Olyan munkaajánlatunk van a számodra, ami tetszeni fog. A Torday Corporationnál egyvalamiben biztos lehetsz- semmit nem úgy csinálunk, mint a "szokásos".
Ha mindig kilógtál a sorból, ha kezdesz letörni a visszautasítások miatt, ha szeretsz játszani, ha szereted, ha nem mások játszanak a pénzeddel, ha szeretsz építeni és fejlődni, akkor jó helyen keresgélsz! Ez egy családi vállalkozás. A hangulat jó, az irodában pedig akváriumot tartunk, mert miért ne tartanánk. *Mi odafigyelünk az igényeidre! És haladunk. Te is haladnál?
Haladj velünk.

Legfontosabb tapasztalatok - Mivel mindenhová legalább 500 év munkatapasztalatot kérnek, mi semmi ilyesmit nem kérünk. Megtanítunk minden szükséges munkafázisra! Nem "ingatlanoznod" kell- ez más! (Nem kell elhinned- tesztelj minket!)- Mivel mindenhová mindenféle végzettségeket kérnek, mi ebbe sem feszülünk bele. Nincs okleveled értékesítésről? Nem gond, középfokú végzettség elég lesz. Forogjon jól az agyad, akarj dolgozni, higgyél a csapatban és magadban. - Különben meg nem kell ezen gondolkodni. Legfontosabb tapasztalataidat most fogod megszerezni, nálunk
Elvárásaink
- Ne remegjen a térded beszélgetés közben! Ne legyél saláta!- Csináld azt, amit kérünk tőled! Nem szeretnénk őrült feltalálókat. - Viszont nem mindegy, mi van rajtad! Ezt a munkát nem lehet rövidgatyában csinálni; de festhetsz a lábujjkörmödre katicákat. Ha cipőt húzol rá. - Ha képes vagy alkalmazkodni, és fel tudod venni a tempót, akkor téged keresünk.
Amit adunk - Számodra is belátható jövőkép - Minden hónap ötödikén klasszikus, fix fizetés. Hopp! Ebben is mások vagyunk... - Jól körülhatárolt, átlátható, személyedre szabott feladatok - És a piros pirula a Mátrixból. Ha fejest ugrasz, kinyílik a világ.Munkarend: heti 40 óra, aminek nagy részét eladó lakásokban, házakban töltöd!
Mikor kezdhetsz : Amikor készen állsz. Mi készen állunk.

Jelentkezz ma!

Egyéb adatok: Területi képviselő

Az álláshirdető cég: Otthon Centrum- Torday Corporation Kft
A munkavégzés helye: Pest megye
Álláskategória: Értékesítés / Üzletfejlesztés
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 389

Jelentkezés az állásra: Területi képviselő

Területi képviselő kapcsolódó állásajánlatok

Raktáros
Xénia-Ker Kft
Komárom-Esztergom megye
Tovább az álláshirdetésre »
Kávés munka
Striflerné Erzsébet
országos
Tovább az álláshirdetésre »
Kertészeti feladatok
Napra Forgó Nonprofit Kft
Pest megye
Tovább az álláshirdetésre »
Személyszállítás
Napra Forgó Nonprofit Kft
Pest megye
Tovább az álláshirdetésre »
   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.26173