Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

Biztonságtechnikai munkatárs

Referenciaszám: A254896

A Biztonságtechnikai munkatárs álláshirdetés részletei:

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Cégünk tevékenységi körébe számítástechnikai és multimédia kellékek, perifériák valamint hálózati és biztonságtechnikai rendszerek forgalmazása tartozik. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Az a célunk, hogy partnereink számára a versenyképes termékek mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyekkel megkönnyíthetjük munkájukat.

Feladatok, amelyek Rád várnak:

Ez egy nagyon színes és változatos munkakör, szükség van a jó kommunikációs készségedre, fent kell tartani a jó partneri kapcsolatot a partnerekkel és a gyártókkal. Fontos, hogy érdekeljen a biztonságtechnika, hiszen a partnereknek Te tudsz majd segítséget nyújtani, ha szükség van a technikai tudásodra. Szükség van a kíváncsiságodra, az önállóságodra, hogy meg tudd, mi zajlik a biztonságtechnika világában, piacán.

Milyen embert keresünk?

Olyan személyt keresünk, aki szereti a kihívásokat, affinitást érez telefonbeszélgetések kezdeményezéséhez. Aki akar és szeret dolgozni, aki szívesen segít másoknak jó problémamegoldó képességével! Önállóan dolgozni képes, elszánt, céltudatos,terhelhető munkatársat keresünk. Ebben a munkakörben fontos, hogy rendelkezzél középfokú angol nyelvtudással, hisz a gyártókkal így tudunk kommunikálni.
Előnyben részesítünk, ha bizonyos tudással, ismerettel, mint például Hálózati alapismeretek, IP rendszerek felépítésének ismerete, IP alapú biztonságtechnikai kamerák működésének elméleti ismeretével, gyengeáramú rendszerek ismeretével rendelkezel.
Képes legyen az új feladatokat kihívásokat hatékonyan kezelni. A fenti témákban felmerülő kérdéseknek képes legyen önállóan utána nézni, és megválaszolni.

Mi ígérünk Neked, miért izgalmas?

Amit a nyújtani tud az a lelkiismeretes betanítás, stabilitás, kiszámíthatóság és biztonság a munkavégzésben, de mindemellett szembe kell nézni rengeteg kihívással és új lehetőségekkel. Továbbá biztosítjuk számodra a munkavégzéshez szükséges feltételeket. Nem utolsósorban kiemelkedő biztonságtechnikai szakemberré válhatsz.


Alapinformációk az állásról:

- Munkavégzés helye: Budapest
- Munkaidő: teljes
- Állás betöltésének kezdete: azonnal

Jelentkezésedet az Alphasonic Kft. honlapján tudod elküldeni!

Egyéb adatok: Biztonságtechnikai munkatárs

Az álláshirdető cég: Alphasonic Kft.
A munkavégzés helye: Budapest
Álláskategória: Biztonság / Vagyonvédelem
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 142

Jelentkezés az állásra: Biztonságtechnikai munkatárs

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.25331