Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

Beszerzési asszisztens

Referenciaszám: A254894

A Beszerzési asszisztens álláshirdetés részletei:

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Cégünk tevékenységi körébe számítástechnikai és multimédia kellékek, perifériák valamint hálózati és biztonságtechnikai rendszerek forgalmazása tartozik. Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk. Az a célunk, hogy partnereink számára a versenyképes termékek mellett olyan szolgáltatásokat is nyújtsunk, amelyekkel megkönnyíthetjük munkájukat.

Feladatok, amelyek Rád várnak:

Ez egy nagyon színes és változatos munkakör, szükség van a jó kommunikációs készségedre, fent kell tartani a jó partneri kapcsolatot a beszállítókkal és a gyártókkal. Emailben, telefonon illetve személyesen. Szükség van az angol nyelvtudásodra, melyet a kapcsolattartás során tudod fejleszteni is.
Munkád során fontos a pontosság, precizitás a készletfigyelés, illetve a rendelések összeállítása, leadása során. A munkád fontos része az értékesítők támogatása, hogy kellő információval tud ellátni a termékek érkezésével kapcsolatban. Munkádat teljes önállósággal és felelősségvállalással végezheted.


Mit ígérünk neked, miért izgalmas ez?

Amit a vállalat nyújtani tud az a lelkiismeretes betanítás, stabilitás, kiszámíthatóság és biztonság a munkavégzésben, de mindemellett szembe kell nézni rengeteg kihívással és új lehetőségekkel. Továbbá biztosítjuk számodra a munkavégzéshez szükséges feltételeket.


Milyen embert keresünk?

Olyan személyt keresünk, aki szereti a kihívásokat, jól kommunikál angol nyelven. Szeret tárgyalni gyártókkal, beszállítókkal, aki kommunikációs készségével jó üzleti kapcsolatokat tud kiépíteni, fenntartani

Alapinformációk az állásról:

- Munkavégzés helye: Budapest
- Munkaidő: teljes
- Állás betöltésének kezdete: azonnal

Jelentkezésedet az Alphasonic Kft. honlapján tudod elküldeni!

Egyéb adatok: Beszerzési asszisztens

Az álláshirdető cég: Alphasonic Kft.
A munkavégzés helye: Budapest
Álláskategória: Kereskedelem
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 178

Jelentkezés az állásra: Beszerzési asszisztens

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.25862