Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

Értékesítési asszisztens

Referenciaszám: A254893

Az Értékesítési asszisztens álláshirdetés részletei:

Az Alphasonic Kft. 25 éve működő budapesti székhelyű nagykereskedés. Informatikai eszközök és biztonságtechnikai rendszerek forgalmazásával foglalkozunk. Olyan innovatív és speciális megoldásokat kínálunk partnereinknek, amelyekkel minden eddiginél költséghatékonyabban és környezetkímélőbben tudják megoldani a felmerülő problémáikat.

Vásárlás előtt minden eszköz megtekinthető, és legtöbbjük ki is próbálható, azért hogy az ügyfelek kifogástalan minőségű termékeket kapjanak, melyek valóban megfelelnek az igényeiknek.

Jelenleg országszerte, mintegy 5000 viszonteladóból álló értékesítési hálózattal rendelkezünk és 25 éve stabilan haladunk előre.

Elkötelezett értékesítési csapatunk célja, hogy a hozzánk segítségért forduló partnereinknek olyan megoldást kínáljunk, ami nem csak a jelenlegi, hanem az esetleges jövőbeli problémáktól is mentesíti őket. Ezért folyamatosan képezzük munkatársainkat, hogy naprakész szakmai tudásukkal képviselni tudják a céget, a termékeinket.

Értékesítőként fő feladatod lesz a partnereid menedzselése, nyomon követése, hogy pontosan tudd, hogy személyre szabottan kinek mit kell ajánlanod. A kialakult ügyfélkör ápolása mellet új ügyfelek felkutatása is feladatod lesz. Ahhoz, hogy eredményes légy munkádban szükség lesz a kitartásodra és tudásod folyamatos bővítésére.

Jelentkezésedben mindenképpen tüntesd fel korábbi eredményeidet, melyek hozzájárultak sikereid eléréséhez.

Jelentkezésedet az Alphasonic Kft. honlapján tudod elküldeni.

Egyéb adatok: Értékesítési asszisztens

Az álláshirdető cég: Alphasonic Kft.
A munkavégzés helye: Budapest
Álláskategória: Kereskedelem
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 178

Jelentkezés az állásra: Értékesítési asszisztens

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.25517