Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

Minőségellenőr (Oroszlány)

Minőségellenőr (Oroszlány)

Referenciaszám: A247500

A Minőségellenőr (Oroszlány) álláshirdetés részletei:

Keressük leendő MINŐSÉGELLENŐR munkatársunkat
a TRIGO Quality Support Kft. csapatába az alábbi helyszínre:
Oroszlány


Rólunk
A TRIGO neve az innováció és teljesítmény szinonimájává vált a hazai autóipari szektorban. Jelenleg közel 50 helyszínen több, mint 2500 partnerünknek nyújtunk komplex minőségügyi megoldásokat. Ehhez az állandó kihíváshoz keressük talpraesett, új ismeretekre nyitott, műszaki érdeklődésű kollégáinkat.

A munkakörről
Minőségellenőrként felelős leszel minőségügyi szolgáltatásunk magas szintű megvalósulásáért. Fő feladatod lesz különböző autóipari alkatrészek átvizsgálása, tesztelése, mérése és adott esetben azok utómunkálása.
A kiadott munkautasítások alapján magas szintű minőségi munkát végzel, hatékonyan együttműködve a munkatársaiddal és feletteseddel. A termékek és a felsorolt feladatok időről időre váltakoznak, ezzel is segítve a színes munkavégzést.


Rólad
Ideális esetben olyan precíz, műszaki érdeklődésű munkatársunk leszel, aki szívesen dolgozik műszakos beosztásban, illetve munkájára és környezetére igényes, rendszerető. Örömmel ismerkedsz olyan műszaki részletekkel, melyek fontos részét képezik az autóipari termékeknek és folyamatoknak.

A karrieredről
Személyes kompetenciáidnak és érdeklődésednek megfelelően különböző területeket és folyamatokat ismerhetsz meg, ezáltal rövid időn belül beleláthatsz az autóipar rejtelmeibe. Sikeres együttműködés esetén szakmai előmeneteledet is támogatjuk.

Hogyan jelentkezz, és mi történik ezután?
Amennyiben jelentkezéseddel megtisztelsz minket, a folyamat következő részeként telefonon is felvesszük veled a kapcsolatot, és egy rövid online kérdőív kitöltésére is megkérünk. Ezután egy személyes találkozásra invitálunk. Kölcsönös szakmai szimpátia esetén örömmel látunk a csapatunkban!
Ha a fentiek felkeltették az érdeklődésed vagy kérdésed van hozzánk, keresd bátran Kollégáinkat a a megadott e-mail címen!

Egyéb adatok: Minőségellenőr (Oroszlány)

Az álláshirdető cég: TRIGO Quality Support Kft.
A munkavégzés helye: Komárom-Esztergom megye
Álláskategória: Biztonság / Vagyonvédelem
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 258

Jelentkezés az állásra: Minőségellenőr (Oroszlány)

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.27824