Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

Junior Programozó

Referenciaszám: A219669

A Junior Programozó álláshirdetés részletei:

Mutasd Magad Kóder!
„A kód költemény? Szavaljuk együtt!”

Mi a leggyakoribb nyelv a világon? A kínai, az angol, vagy a spanyol? Ne viccelődjünk, mi GÉPÜL beszélgetünk. A kérdésre – természetesen – a helyes válasz a Cx, ahol x=++, de néha #. Ugyanis – ha nem lenne egyértelmű – a Windows még a vérünkben van. De vérfrissítésre van szükségünk, mert megfertőzött a Linux-kór, és fenyeget a Cloud-szindróma. A C azonban örök.

A világon kétféle ember van…
0 – aki szeretne velünk dolgozni; 1 – akit mi is büszkén a kollégánknak tudnánk

… a többiek már úgyis sértődötten ikszeltek, s tudjuk, hogy nem diszjunktak a fenti halmazok. (Volt itt egy logikai hiba? Miért, hol nincs? A különbség az, hogy mi bevalljuk!)
Dobj egy e-mailt, ha
incs még tapasztalatod, de a kódot alkotásnak tekinted, ez a szenvedélyed. Ezt akár egy GitHub SourceForge, Bitbucket, stb linkkel is bizonyíthatod!

A projektet eléred a DigiTerraExplorer.com oldalon, már egyre több helyről töltik, kb. 50 országig jutott a jó hírünk. Ezen a szoftveren fogsz dolgozni velünk, ha megtetszünk egymásnak. Egy hazai cégnél, de nemzetközi piacra. Kölcsönös reményeink szerint hosszú távon, jó légkörben, Budán. Nyilván szelektáltál már Select-tel, és olvastál már XML-t, ezeket itt sem fogod elfelejteni, de a részleteket megbeszéljük személyesen.
Az ipari GPS-ek világa evolúciós ugrás előtt áll, de aki tud dinoszauruszon lovagolni, annak egy Pegazus csak másfajta kihívás.

Vedd fel a kapcsolatot velünk egy levélben, legyen benne egy rajz az önéletedről, és máris egyeztetünk egy időpontot!

Egyéb adatok: Junior Programozó

Az álláshirdető cég: DigiTerra Kft
A munkavégzés helye: Budapest
Álláskategória: Informatika / Szoftverfejlesztés
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 233

Jelentkezés az állásra: Junior Programozó

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.2527