Üdvözöljük! Belépés | Új felhasználó? Regisztráljon!
Mutassa meg ismerőseinek:
 

Légiutas-kísérő munkák

Referenciaszám: A217968

A Légiutas-kísérő munkák álláshirdetés részletei:

Tisztelt leendő légiutas-kísérők,

Cégünk 10 éve foglalkozik légiutas-kísérők(steward/stewardess) munkába állításával.

Magyar és nemzetközi szinten akkreditálva (egyedüliként a hazánkban) vagyunk mint képző/munkáltató cég és mind kiválóan felkészített jelentkezőink, mind pedig munkaközvetítőink pozitív visszajelzései azt igazolják hogy cégünk európai kvótákhoz mérten is hosszú távon megállja a helyét.

Szerződéses partnereinkkel új megbízásokat kötöttünk a 2015. évre, így februártól havi szinten emelt számú igény (maximálisan 22 fő/hó) van légi utas-kísérőkre, akiket a sikeres nemzetközi interjú és gyakorlati képzés után garantáltan munkába állít a képző cég 28 Uniós ország 67 bázishelyének valamelyikén.

Itt ki kell hangsúlyozzuk, férfiak jelentkezését is várjuk, hiszen a Légiutas-Kísérő munka a hiedelmekkel ellentétben mindkét nem számára kialakított munkakör!!!

Sőt,férfiak állandó jelleggel keresettek nemzetközi szinten!!!

Ez egy kiváló lehetőség, ha Ön:

- beszél angolul legalább egy kicsit
- nincs piercingje, tetoválása látható helyen
- egészséges
- szeret utazni és jól keresni (2-3000 Euro/hó)
-új kultúrákkal ismerkedni
-kedveli a változatos munka körülményeket
-egészséges
-van érvényes útlevele
-tud úszni

A 18-38 év közötti kor elvárás ugyan úgy mint jó a fizikális és szellemi állapot és némi nyelvtudás elengedhetetlen feltétele a légiutas-kísérők szakmájának. Frissen érettségizett,diplomázott diákok gyakori látogatói kurzusainknak ugyanúgy mint a szakmát váltó dolgozók,mivel gyors felkészülést és biztos megélhetést biztosítunk kadétjainknak az Európai Unió 28 országában.
Amennyiben ön érdeklődik a szakma iránt, szeretnénk egy tájékoztató/interjúra meginvitálni és ennek keretein belül ismertetni azokat a lehetőségeket, amit a légiutas-kísérő szakma és karrier magában rejteget mint életvitel, mint megélhetés szempontjából.

Reméljük ajánlatunkkal felkeltettük az érdeklődésüket, és egy email váltás/telefonos egyeztetés után sort tudunk keríteni egy személyes találkozóra is ahol átbeszélhetjük a részleteket.

Blogunk:
hammersmithinternazionale.blog.hu/

Karrier Megélhetés Világlátás

Küldje el angol nyelvű önéletrajzát email címünkre vagy jelentkezzen honlapunkon-------> hikft.com

Miután elküldte CV-jét, email-ben vagy telefonon be fogjuk invitálni egy személyes interjúra, amennyiben Ön megfelel a elvárásainknak!!!

A következő 6 hetes standard(szombat vagy vasárnap) kurzusunk okt.10-én míg intenzív(csak haladó nyelvtudással) hétfőtől-szombatig tartó kurzusunk okt.30-án indul.

Vidékieknek, elfoglaltaknak munka mellett is elvégezhető, skype/telefonos képzési lehetőségeink is vannak,melyről személyes interjú keretein belül tudunk bővebb felvilágosítással szolgálni.

Ezt követi egy 5 hetes gyakorlati képzés a cég költségére,mely egyben garancia is a munkára,munkaszerződésre.

Gyere Repülj Velünk!!!

Egyéb adatok: Légiutas-kísérő munkák

Az álláshirdető cég: HI KFT
A munkavégzés helye: külföld
Álláskategória: Vendéglátás / Idegenforgalom
Eddig ennyiszer nézték meg az álláshirdetést: 409

Jelentkezés az állásra: Légiutas-kísérő munkák

   Állás24: munka, állásajánlatok, önletrajz feltöltés, alkalmi és gyors álláskeresés! 0.25146